HTML

Mit viselj holnap?

Valóban felismerik külföldön a magyarokat öltözködési stílusukról? Mit kínál a Magyar Divat? Kockás vagy csíkos? Uniformizáljunk vagy egyénieskedjünk? A Mitviseljholnap válaszol.

Friss topikok

  • kezdovideki: Jó lenne egy egészalakos is... A pulcsiból nem látszik valami sok, de az jóó (2010.10.08. 22:10) Grey day + egy kevés lila

Linkblog

Archívum

Egyetemista

mitviseljholnap 2010.10.11. 13:05

A Simpson család városával fémjelzett márka ruháit jó ideje az egyetemista divattal azonosítják. A kínálatot átnézve bármely ruhadarabokat variálva ezt a hatást érhetjük el. Hál'Istennek ugye mindent mindennel lehet hordani, ha az ember némi harmóniát visz bele (1-2 hasonló szín, minta).

A következő összeállítás a felsőrésszel kívánja magára felhívni a huszonéves korosztály figyelmét, ezért is készült több kép deréktól fölfelé. Mióta a Converse behozta a köztudatba a "minél koszosabb, annál jobb" stílust, amúgy is kevesebb figyelem jut az ehhez hasonló, fehér talpú, egyszínű felsőrésszel rendelkező cipőkre.

Kérdés: Hol az öv és minek a nyakkendő? Ilyenformán szakíthatunk a megszokott, berögzült mintákkal. Az övnélküli nadrág "nem érdekel" életérzést sugall, a nyakkendő pedig kicsit "leakasztottam valamit a szekrényből" hangulatú.

A szövetkapucni a legvagányabb, legkényelmesebb viselet, amióta feltalálták, kabátra varrva/gombolva pedig az amúgy jelentéktelen színű militaris hatású ruhadarabot teszi teljessé.

A szett ára kb. 48.000 Ft a simpsoncsaládos cégnél.

Címkék: kabát egyetemista converse nyakkendő kapucni mindent mindennel simpsoncsaládos militaris

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitviseljholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr12362713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása