HTML

Mit viselj holnap?

Valóban felismerik külföldön a magyarokat öltözködési stílusukról? Mit kínál a Magyar Divat? Kockás vagy csíkos? Uniformizáljunk vagy egyénieskedjünk? A Mitviseljholnap válaszol.

Friss topikok

  • kezdovideki: Jó lenne egy egészalakos is... A pulcsiból nem látszik valami sok, de az jóó (2010.10.08. 22:10) Grey day + egy kevés lila

Linkblog

Archívum

High-end

mitviseljholnap 2010.10.27. 18:36

Lássuk a másik végletet is: egy magyar "department store" kínálatát, egy-két "designer" darabot. Ez a műfaj egyelőre inkább külföldön hódít, ahol az átlagkeresetekhez jobban igazodnak az itt kapható ruhák árai is. A Magyarországon több üzletet is nyitó P**k & C*****g kínálatából a 4-5.000 Ft-tól a csillagos égig lehet válogatni, utóbbiak esetében gyakran inkább a címkéért, mintsem a csúcsminőségért.

Az árfekvésnek megfelelően gyakorlott asszisztensek nyújtanak segítő kezet a keresgéléls során, sőt hajlandóak a próbafülke mellett állva kérdezgetni a vásárlót, amely véleményem szerint kissé túlzás.

Az aprókockás ing finom pamutból készült, egy friss fodrász és némi parfüm hozzáadásával bármilyen reggel jó érzéssel léphet ki ajtaján az ember. Klasszikus, elegáns, mégsem rideg. Innen egy lépés a vékonyabb vonalakból álló mintás hosszúnadrág (természetesen a cipővel egyező árnyalatú bőrövvel, amelyet ezúttal a fantáziátokra bízok) és még egy a borsmintás bélelt kabát, lezippzárazható kötött nyakvédővel.

A szett legolcsóbb tagja ezúttal a humánus cipőbolt egy darabja, mivel cipő sajnos a fenti üzletben egyáltalán nem kapható.

A szett ára: kb. 124.000 Ft

Címkék: ing high end klasszikus designer kabát & elegáns store nadrág bőröv kockás asszisztens humánus bőrcipő department p**k c*****g aprókockás bélelt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitviseljholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr492403451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása