HTML

Mit viselj holnap?

Valóban felismerik külföldön a magyarokat öltözködési stílusukról? Mit kínál a Magyar Divat? Kockás vagy csíkos? Uniformizáljunk vagy egyénieskedjünk? A Mitviseljholnap válaszol.

Friss topikok

  • kezdovideki: Jó lenne egy egészalakos is... A pulcsiból nem látszik valami sok, de az jóó (2010.10.08. 22:10) Grey day + egy kevés lila

Linkblog

Archívum

Burkolózz be nyakig

mitviseljholnap 2010.10.29. 18:38

Jön a hosszú hétvége és a fázós rokonlátogatások ideje. Van, aki wellnesskedni indul, van, aki vidékre a családhoz. Mindkét esetben jól jöhet egy irdatlan vastag pulóver, ami megvéd a sétára tökéletes hűvös ellen és öltöztet is egyben.

Ma egy reklámokban is felbukkanó darabot ajánlok sötétszürke szövetnadrággal, egy egyszerű világoskék inggel és fehér cipővel. Utóbbi inkább stílusjegy, mint erdei/temetői sétákra alkalmas lábbeli.

A garbó szabású pulóver a most felkapott nagypapa-hullámot lovagolja meg, sikerrel. Gyönyörű kötött pulóvereket lehet találni a H***** & M****** boltjaiban, v-nyakú, gombos, kardigán kivitelben is. A legkényelmesebbnek ezt találtam, alá egy kikandikáló világoskék ing nagyon laza.

A nadrág is viszonylag vastag szövetű, fehér cipővel pedig Justin Timberlake óta időtlen viselet.

A szett ára kb. 31.000 Ft a fenti boltokban.

Címkék: ing cipő & timberlake nadrág justin pulóver kardigán garbó szövet h***** m******

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitviseljholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr912408449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása