HTML

Mit viselj holnap?

Valóban felismerik külföldön a magyarokat öltözködési stílusukról? Mit kínál a Magyar Divat? Kockás vagy csíkos? Uniformizáljunk vagy egyénieskedjünk? A Mitviseljholnap válaszol.

Friss topikok

  • kezdovideki: Jó lenne egy egészalakos is... A pulcsiból nem látszik valami sok, de az jóó (2010.10.08. 22:10) Grey day + egy kevés lila

Linkblog

Archívum

Kötetlen vidéki megbeszélés

mitviseljholnap 2010.10.10. 14:06

Tegyük fel, hogy céged éppen megnyerni készül egy tendert, de ehhez szükség van az üzleti partner bizalmának elnyerésére. Mi sem könnyebb, ha az ember rendelkezésére áll egy vidéki ház, ahol egy pohár sherry kíséretében meg lehet alapozni egy hosszú barátság kezdetét.

A képen látható összeállítás a következő sokszínű képet alkotja rólad:

Bőrcipő - stílusérzék (ha hozzávesszük, hogy magasszárú - praktikus stílusérzék)

Farmernadrág - lezser, el tudja engedni magát, ha alkalom kínálkozik.

Kötött pulóver - személyes kötődésre képes, nem rideg egyéniség.

Sherry épp nem volt kéznél a fotózáson, de nyugodtan képzeljétek oda egy kandalló és egy labrador kíséretében. Ja, és kint essen a hó.

A szett ára kb. 42.000 Ft (pulóver és cipő a Z***tól, farmer a P*** J****től)

 

Címkék: személyes üzleti kötött labrador sherry farmer pulóver kandalló magasszárú lezser bőrcipő becenevű p*** j**** z***

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitviseljholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr492359979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása