HTML

Mit viselj holnap?

Valóban felismerik külföldön a magyarokat öltözködési stílusukról? Mit kínál a Magyar Divat? Kockás vagy csíkos? Uniformizáljunk vagy egyénieskedjünk? A Mitviseljholnap válaszol.

Friss topikok

  • kezdovideki: Jó lenne egy egészalakos is... A pulcsiból nem látszik valami sok, de az jóó (2010.10.08. 22:10) Grey day + egy kevés lila

Linkblog

Archívum

80as90es

mitviseljholnap 2010.10.25. 18:06

Nem kell feltétlenül neonszínű esőkabátba és szkafanderbe bújnod, ha a 80-as/90-es évek előtt akarsz tisztelegni. Ma különösen sokáig keresgéltem, mire a férfiruhákat is forgalmazó boltok szürkeség-áradatából össze tudtam állítani ezt a szettet.

A kötött pulóver fehér-türkiz-sötétkék mellett fehér-lazac-sötétkék színben is kapható a spanyol mammutvállalat B-betűs boltjában. 3-4 éve még minden jóízlésű férfitársam felhördült a "márványfarmer" szó hallatán, erre tessék. Mi áll legjobban egy hófehér magasszárúval? A márványfarmer. (Bocs az árnyalatért, nem bírtam megállni - 2. kép)

És ha valakinek sok lenne a fehérből: elég felkapnod egy feliratos/vicces pólót a pulcsi alá és már cserélgetheted is külsődet. Can't touch this!

A szett ára a B****kánál: kb. 37.000 Ft

Címkék: póló farmer pulóver neon 80as magasszárú 90es esőkabát márványfarmer b****ka

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitviseljholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr672398107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása