HTML

Mit viselj holnap?

Valóban felismerik külföldön a magyarokat öltözködési stílusukról? Mit kínál a Magyar Divat? Kockás vagy csíkos? Uniformizáljunk vagy egyénieskedjünk? A Mitviseljholnap válaszol.

Friss topikok

  • kezdovideki: Jó lenne egy egészalakos is... A pulcsiból nem látszik valami sok, de az jóó (2010.10.08. 22:10) Grey day + egy kevés lila

Linkblog

Archívum

Költséghatékony elegancia

mitviseljholnap 2010.10.22. 16:59

Csak hogy ne mindig ötvenezres kollekciókkal álljak elő, ezúttal itt egy alacsonyabb árfekvésű szett a J**** C***tól.

Kezdjük a pulóverrel, amelynek második rétege és a halszálkás ingnyak is csak fake, tehát egy komplett pulóver és ing helyett csak a nyaktól fölfelé látszó részeket varrták be. Van, akit ettől kiráz a hideg, nekem tetszik.

A jó szabású kabátok manapság már nem csak az úriszabóknál és nemzetközi gigacégeknél megtalálhatóak (utóbbiakra mostanában ilyen téren sok a panasz) hanem némi keresgéléls árán teljesen átlagos tucatboltokban is. Egy fekete, elegáns szövetkabát bármilyen irodai viseletet feldob. Fontos, hogy megfelelő méretet válasszunk (kérjük ki nyugodtan mások véleményét, ha egyedül vásárolunk), nehogy túlméretezett gimis-metálos kabátként álljon  később. Azért a 10.000 Ft körüli kabátoktól ne várjunk sokat, könnyen bolyhosodnak és fényesednek.

A nadrág egyszerű szövetnadrág, a szabása nem túl jó, de ha ismersz egy jó szabót, még mindig kedvezőbb áron lehet kihozni, mint egy márkásabbat. Egy ing karcsúsítása vagy nadrág szűkítése általában 3.000 Ft körül kihozható.

A cipő a Z***tól származik, utolsó darab volt, ezért árban szintén megfelelő. Nem csak leárazáskor lehet kifogni akciókat.

A szett ára a fent említett boltokban: kb. 30.000 Ft

 

Címkék: ing kabát szabó irodai szövetkabát nadrág pulóver karcsúsítás szövetnadrág j**** z*** c***

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitviseljholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr942391269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása