HTML

Mit viselj holnap?

Valóban felismerik külföldön a magyarokat öltözködési stílusukról? Mit kínál a Magyar Divat? Kockás vagy csíkos? Uniformizáljunk vagy egyénieskedjünk? A Mitviseljholnap válaszol.

Friss topikok

  • kezdovideki: Jó lenne egy egészalakos is... A pulcsiból nem látszik valami sok, de az jóó (2010.10.08. 22:10) Grey day + egy kevés lila

Linkblog

Archívum

Csak leugrok tejért

mitviseljholnap 2010.10.20. 15:52

Még nincs elég hideg a pólóhoz. Különösen nem, ha csak leugrasz a kisboltba venni ezt-azt, de hátha összeakadsz plátói szerelmeddel és nem akarsz mackónadrágban és papucsban menni. Erre egyébként vissza fogunk térni, tervben van egy kényelmes/sportos poszt!

Kezdjük lentről-felfelé: ott az a kényelmes, úttesten-átszaladós edzőcipő-szerűség, ami ha ott sorakozik a bőrcipő, a teniszcipő és a könnyű magasszárú között, biztosan utánanyúlsz és felrántod a sötét farmer alá.

Apropó farmer: a testtől elálló oldalzsebes hosszúnadrág kora szerencsére lejáróban van (manapság vagy bermudaként, vagy aerobik-edzőként érdemes felvenni). Maradjunk a nadrág szövetébe olvadó zsebeknél és zippzáraknál, amik az aprópénzen kívül csak arra szolgálnak, hogy megtörjék a farmer egyhangúságát.

Póló: fehér, mintával nyomott (Muhammad Ali kandikál ki a kabát alól)

Kabát: meleg, de nem vastag síkabát. Más nem is kell.

A szett ára kb. 49.000 Ft a P*** & B*** boltjaiban.

 

Címkék: póló hideg kabát & papucs kisbolt bermuda edzőcipő mackónadrág zippzár oldalzsebes síkabát p*** b***

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mitviseljholnap.blog.hu/api/trackback/id/tr962386280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása